Samenwerking in ons medisch centrum

We zijn gevestigd in medisch centrum ‘Onder de linde’. Dit maakt dat we laagdrempelig samenwerken met andere disciplines die gevestigd zijn in ons centrum, zoals fysiotherapeuten en psychologen. Ook is er gelegenheid om bloed te laten prikken en medicijnen af te halen.

Prikpost

Op maandag, woensdag en vrijdag ochtend kunt u beneden in het gezondheidscentrum van 8.30 tot 9.30 uur op afspraak geprikt worden. U maakt een afspraak via www.sho.nl of door te bellen naar 088 999 7777. Tussen 9.30 uur en 10.30 uur kunt u binnenlopen zonder afspraak. Dit kan alleen als u een verwijzing van de praktijk hebt ontvangen. U dient ten alle tijden uw legitimatiebewijs mee te nemen naar uw prikafspraak. Wilt u op een ander moment geprikt worden, dan kunt u dagelijks terecht bij de centrale locatie van de SHO op de Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 17.00 uur. 

In het CWZ kunt u elke weekdag terecht voor bloedprikken tussen 7.30 uur en 17.00 uur. Ook hier prikt u met afspraak en heeft u ook een legitimatiebewijs nodig. Om te prikken maakt u een afspraak via www.cwz.nl/bloedprikken of bel 024 365 8787.

Servicepunt apotheek Lindenholt

Op dit moment is het servicepunt van de apotheek in het gezondheidscentrum gesloten. U kunt hier dus geen gebruik van maken. De recepten moeten worden opgehaald in de apotheek gevestigd in het Wijkgezondheidscentrum in Lindenholt.

Telefoonnummer apotheek Lindenholt: 024 377 76 15.

Fysiotherapie

Op de begane grond in ons pand zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Lindenholt Ruikes & de Muijnk werkzaam. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij hen ook terecht voor de specialisaties: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, fysiotherapie bij ouderen, COPD (chronische longziekten) en fysiotherapie bij neurologische aandoeningen.

Telefoonnummer fysiotherapeuten: 024 378 09 91. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.fysiotherapielindenholt.nl.

Psychologen

Op de bovenverdieping van het medisch centrum onder de Linde zijn de psychologen van Miraculum gevestigd. Miraculum is een psychologenpraktijk voor volwassenen (vanaf achttien jaar). U kunt bij hun terecht voor gesprekken wanneer u last heeft van psychologische problemen, zoals een depressie, angst of moeite met rouwverwerking. Ze werken met meerdere gespecialiseerde psychologen zodat ze zorg op maat kunnen bieden.

Telefoonnummer Miraculum: 024 373 47 70. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.psychologenpraktijk-miraculum.nl.

Podotherapie

Op de bovenverdieping van medische centrum onder de Linde werkt podotherapeut HJG Leijendeckers.

Telefoonnummer podotherapie: 024 355 85 29.

Diëtiste

Op de bovenverderdieping van medische centrum onder de Linde werken diëtisten van BaseLine: voedingsadviesbureau.

Telefoonnummer Baseline (Ilona van der Mey): 06 29 57 47 54. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.baseline-dietisten.nl.