Samenwerking in ons medisch centrum

We zijn gevestigd in medisch centrum ‘Onder de linde’. Dit maakt dat we laagdrempelig samenwerken met andere disciplines die gevestigd zijn in ons centrum, zoals fysiotherapeuten en psychologen. Ook is er gelegenheid om bloed te laten prikken en medicijnen af te halen.

Prikpost

Op maandag, woensdag en vrijdag ochtend kunt u beneden in het gezondheidscentrum van 8.30 uur tot 10.30 uur geprikt worden. Dit kan alleen als u een verwijzing van de praktijk hebt ontvangen. Wilt u op een ander moment geprikt worden, dan kunt u dagelijks terecht bij de centrale locatie van de SHO op de Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 17.00 uur. 

In het CWZ kunt u elke weekdag terecht voor bloedprikken tussen 7.30 uur en 17.00 uur.

Servicepunt apotheek Lindenholt

In ons pand op de begane grond is een filiaal van apotheek Lindenholt (Horstacker) gevestigd. Dit servicepunt is geopend op maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 17.30 uur. Het Servicepunt heeft geen medicijnen op voorraad; medicijnen worden aangeleverd door apotheek Lindenholt.

Telefoonnummer apotheek Lindenholt: 024 377 76 15.

Fysiotherapie

Op de begane grond in ons pand zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Lindenholt Ruikes & de Muijnk werkzaam. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij hen ook terecht voor de specialisaties: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, fysiotherapie bij ouderen, COPD (chronische longziekten) en fysiotherapie bij neurologische aandoeningen.

Telefoonnummer fysiotherapeuten: 024 378 09 91. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.fysiotherapielindenholt.nl.

Psychologen

Op de bovenverdieping van het medisch centrum onder de Linde zijn de psychologen van Miraculum gevestigd. Miraculum is een psychologenpraktijk voor volwassenen (vanaf achttien jaar). U kunt bij hun terecht voor gesprekken wanneer u last heeft van psychologische problemen, zoals een depressie, angst of moeite met rouwverwerking. Ze werken met meerdere gespecialiseerde psychologen zodat ze zorg op maat kunnen bieden.

Telefoonnummer Miraculum: 024 373 47 70. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.psychologenpraktijk-miraculum.nl.

Podotherapie

Op de bovenverdieping van medische centrum onder de Linde werkt podotherapeut HJG Leijendeckers.

Telefoonnummer podotherapie: 024 355 85 29.

Diëtiste

Op de bovenverderdieping van medische centrum onder de Linde werken diëtisten van BaseLine: voedingsadviesbureau.

Telefoonnummer Baseline (Ilona van der Mey): 06 29 57 47 54. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.baseline-dietisten.nl.