Zomervakantie

De zomervakantie is begonnen! Dokter Brechtje Hermans heeft vakantie vanaf 18 juli tot 7 augustus. Dokter Jorien Hannink heeft vakantie vanaf 8 augustus tot 28 augustus. Tijdens de vakantie van uw huisarts werkt Dokter Marlies Meerdink mee in onze praktijk. De assistentes werken in een zomerrooster, zij is dagelijks bereikbaar tot 12.30 uur. De middag is de assistente op wisselende dagen afwezig. Heeft u spoedeisende klachten of vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag? Dan kunt u contact opnemen met huisartsenpraktijk de Jonge, Dielissen en ten Broek op telefoonnummer 024-377 87 78. Zij zijn ook gevestigd in Medisch Centrum Onder de Linde, St. Agnetenweg 75A. Wilt u een recept aanvragen? Dat kan via het receptenbandje, de recepten worden de eerst volgende werkdag verwerkt. Wij wensen u allen een hele mooie en fijne zomervakantie toe!