Ons nieuwe team!

Na de hectische start van de afgelopen maanden willen we nu graag even stilstaan om jullie allen te bedanken voor jullie geduld, begrip en medewerking in deze corona tijd!

Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om ons nieuwe team aan jullie voor te stellen. Velen hebben ons inmiddels al ontmoet, maar een korte introductie van wie wij zijn is op zijn plaats.

Per 1 april hebben wij, Jorien Hannink en Brechtje Hermans, de praktijk van Kees Lindeman overgenomen. Nadat wij elkaar ontmoet hebben op het schoolplein in 2017, hebben wij anderhalf jaar als collega huisartsen in een praktijk in Noord-Limburg samengewerkt. Hierin werd duidelijk dat we dezelfde ideeën over huisartsenzorg hebben. Ook delen we een passie voor fietsen. Na vele fietstochtjes hebben we besloten om de stap te zetten om de praktijk van Kees Lindeman over te nemen.

We hebben ons team versterkt met twee nieuwe doktersassistentes, Esther Salentijn en Maria Glaap. U kunt met al uw vragen laagdrempelig bij hun terecht!

Het vertrouwde gezicht van Ingrid Thunnissen (praktijkondersteuner somatiek) maakt ons team compleet. Ingrid zal de zorg rondom suikerziekte, COPD en hart- en vaatziekten overnemen van Tinka Verschuuren, omdat zij haar werkzaamheden graag op één plek wilde gaan uitvoeren. Daarnaast zullen Marian Toonen en Jacqueline de Groot als praktijkondersteuners GGZ werkzaam zijn in onze praktijk. 

We willen met dit nieuwe team graag menselijke zorg in een vertrouwde omgeving voor jullie bieden!

Tot ziens in de spreekkamer,

Jorien Hannink en Brechtje Hermans